fbpx

Gefeliciteerd, dit heb je gewonnen: EEN WEEK GRATIS AUTOWASSEN

Jouw week gratis autowassen is direct geactiveerd en je kan meteen bij al onze wasstraten onbeperkt jouw auto wassen door middel van kentekenherkenning. Lees gauw verder hoe het werkt. 

Jouw dichtstbijzijnde locatie is Powered by Basic Wash Dordrecht, Provincialeweg 32.

Hoe werkt het?

Kom naar onze waslocatie. Stel je op voor de wasstraat, klap je spiegels in en verwijder je antenne.

Rij de washal in. Onze camera herkent automatisch jouw kenteken en zet het juiste programma klaar in de machine.

Zodra de positie indicator op de machine “STOP” aangeeft, sta je op de juiste positie. Zet je auto op de handrem en leun lekker achterover. Jouw wasbeurt zal binnen 5 seconden starten.

Communicatie op onze locaties

Op de Basic Wash locaties communiceren wij de status van de machine door middel van de lampen die in de washal hangen. Zo kan jij van afstand direct zien of er op dat moment wordt gewassen of dat de washal vrij is. Mocht er een storing zijn, dan kunnen wij deze in de meeste gevallen telefonisch verhelpen en kan jij direct wassen.

Veelgestelde vragen

Algemeen

De brancheorganisatie BOVAG adviseert de consument om maandelijks de auto te wassen. Onze experts raden je aan om elke twee weken een Basic Wash locatie te bezoeken. Zo voorkom je diepgeworteld vuil op de lak en houdt jij de waarde van je auto hoog! 

Je vermijdt het grootste risico op lakschade door bij ons te komen wassen. Het wegspoelen van bijvoorbeeld pekel, zand en vogelpoep houdt jouw auto in topconditie. Daarnaast zorgen wij samen met jou voor een probleem- en risicoloze wasbeurt. Hoe? 

  • Jij helpt mee door zorgvuldig de instructies en aanwijzingen te volgen, vooraf de antenne te verwijderen van het dak en de motor af te zetten tijdens het wassen.
  • Wij regelen de rest, door onder andere het gebruik van hoogwaardige wasmiddelen, foam- en textielborstels om krassen te voorkomen en intensief onderhoud om de kwaliteit van de wasinstallatie hoog te houden. 
Kom dus met een gerust hart naar een van onze Basic Wash locaties voor een risicoloze wasbeurt! Sluit hier gemakkelijk jouw abonnement af!

Jouw voertuig is geschikt voor onze locaties, als het:

  • Vier wielen en een dichte carrosserie heeft;
  • De maximum-afmetingen van de locaties niet overschrijdt (zie onze locatiepagina voor meer informatie of doe de kentekencheck
  • Geen loszittende of niet originele onderdelen heeft (zoals o.a. een imperiaal, fietsendrager, antenne, bumper, spoiler, siertrips, stootlijsten en schijnwerpers)
      Twijfel je? Vraag het onze medewerkers op locatie of neem hier contact op met de klantenservice!
Vanaf de aankomst bij de Basic Wash locatie zal de wasbeurt als volgt verlopen:
  1. Opstellen: Na het inklappen van de spiegels en het weghalen van de antenne stel je de auto op voor de inrit; 
  2. Doorrijden: Je verkrijgt automatisch toegang tot de wasstraat op basis van je kenteken;  
  3. Positioneren: Stel de auto juist op en blijf rustig zitten tijdens het wassen; 
  4. Wassen: Ervaar zelf hoeveel tijd en geld je bespaart. 

De betaling van jouw abonnement verloopt via een maandelijkse of jaarlijkse automatische incasso. Bij de andere faciliteiten op de Basic Wash locaties kun je gemakkelijk betalen via de contactloze betaalterminals. 

Wij helpen je graag om een juiste afhandeling te volgen! Leg het voorval zo goed mogelijk vast op basis van de aanwezige feiten. Stel ons op de hoogte en wij doen ons best om samen zo snel mogelijk tot een oplossing te komen!

Klik hier om contact met ons op te nemen. 

Onze locaties

Kijk hier voor de actuele openingstijden van jouw Basic Wash locatie. 

Kijk hier voor de afmetingen die van toepassing zijn op jouw Basic Wash locatie. 

De Basic Wash locaties zijn onafhankelijk van de bandenmaat. Hier is bij de Basic Wash locaties dus geen limiet voor opgesteld. 

Dat kan je gemakkelijk controleren via onze kentekencheck.

Onze machines hebben een ingebouwde vorstbeveiliging om de machines en jouw auto tegen vorstschade te beschermen. Je herkent de vorstbeveiliging aan de blauwe lampen in de washal. Op dat moment kan er dan helaas niet worden gewassen, we adviseren je op een later moment terug te komen.

Het beste is om ons direct te bellen. In bijna alle gevallen kunnen wij je van afstand helpen, de machine resetten en een nieuwe wasbeurt voor je opstarten.