fbpx

De voordeligste carwash van Voorburg

Bij Basic Wash Voorburg kan je direct met je auto of bus terecht. Onze carwash kan auto’s en bussen wassen tot 2,80m hoog. Onze wasprogramma’s zijn geoptimaliseerd om jou zo snel mogelijk weer in een schone auto te laten rijden. Met het Basic wasprogramma is het zelfs mogelijk om je auto in 4 minuten te wassen. Kom wassen bij de voordeligste carwash van Voorburg en ervaar zelf hoeveel tijd en geld je bespaart.

Powered by Basic Wash

TotalEnergies Voorburg

Oosteinde 214, Voorburg

Ma - Vr ... 07:00 - 21:00
Za ... 08:00 - 21:00
Zo ... 09:00 - 21:00

Basic Wash Voorburg biedt topkwaliteit wasbeurten voor jouw auto of bus, met een maximale hoogte van 2,60 meter. Onze geavanceerde carwash-technologie zorgt ervoor dat jouw voertuig blinkend schoon wordt in recordtijd. Ontdek ons Basic wasprogramma waarmee je binnen slechts 4 minuten kunt autowassen – ideaal voor als je snel weer onderweg moet zijn.

Weten of jouw auto kan autowassen in Voorburg? Doe dan gerust onze kentekencheckBij Basic Wash Voorburg begrijpen we hoe belangrijk het is om een schone auto te hebben. Daarom zijn onze wasprogramma’s specifiek ontworpen om jouw auto niet alleen grondig te reinigen, maar ook om dit zo snel en efficiënt mogelijk te doen. Dit alles maakt ons de voordeligste carwash in Voorburg, waar je zowel tijd als geld bespaart. 

Bij Basic Wash Voorburg begrijpen we het belang van een snelle en effectieve autowasbeurt. Daarom hebben wij onze diensten geoptimaliseerd om aan de behoeften van elk voertuig te voldoen, ongeacht de grootte. Onze carwash faciliteiten zijn ontworpen om een breed scala aan voertuigen te accommoderen, waardoor wij de ideale keuze zijn voor autowassen in Voorburg.

Kies voor Basic Wash Voorburg voor jouw volgende autowasbeurt en ervaar de voordelen van onze snelle, efficiënte en kosteneffectieve service. Geniet van een schitterende auto zonder te veel te betalen of lang te wachten. Bezoek Basic Wash Voorburg en maak van je auto het stralende middelpunt op de weg. Tot snel bij Basic Wash Voorburg!