fbpx

Supersnel autowassen

Wasprogramma Basic

Op zoek naar het perfecte basis wasprogramma voor je auto? Ons Basic Wasprogramma is speciaal ontworpen voor de snelle wasser die waarde hecht aan zowel tijd als kwaliteit. Dit programma biedt uitstekende resultaten in een minimale tijd, ideaal voor wie snel maar effectief zijn auto wil laten stralen.

Het Wasprogramma Basic begint met een krachtige hoge druk voorwas. Deze stap verwijdert de eerste laag vuil en grime, waardoor de shampoo tijdens de borstelgangen effectiever kan werken. Zo wordt zoveel mogelijk vuil moeiteloos verwijderd.

Na de voorwas wordt je auto bedekt met actief schuim. Dit diep reinigende schuim dringt door tot in de poriën van de autolak, waar het hardnekkig vuil losweekt en wegspoelt. Het is een essentiële stap binnen ons programma om je auto grondig te reinigen, zonder de lak te beschadigen.

Afsluitend zorgen we voor een vlekvrij naspoelen. Dit zorgt ervoor dat er geen zeepresten op je auto achterblijven die vlekken of strepen kunnen veroorzaken. Je auto komt er dus niet alleen schoon, maar ook glanzend uit te zien, zonder enige vlekken of strepen.

De voordelen van Wasprogramma Basic zijn duidelijk: een snelle en efficiënte basis wasbeurt die kwaliteit niet uit het oog verliest, een grondige hoge druk voorwas om zelfs het hardnekkigste vuil aan te pakken, actief schuim dat diep reinigt zonder de lak te beschadigen, en een vlekkeloos naspoelen voor een stralende afwerking. Dit maakt Wasprogramma Basic de perfecte keuze voor iedereen die zijn auto snel en grondig schoon wil hebben.

Ben je dus op zoek naar een snelle, maar grondige wasbeurt voor je auto? Probeer dan Wasprogramma Basic en ervaar zelf het verschil. Kom langs en laat je auto stralen als nooit tevoren!

#4 Basic

Supersnel autowassen!
9
50 per maand*
  • Basis wasbeurt
  • Vlekvrij naspoelen

Gemakkelijk Abonnementswassen

Registreren

Sluit een abonnement af bij Basic Wash, dit kan gemakkelijk via onze webshop. Zodra je abonnement is afgesloten kan je direct wassen.

Kenteken herkenning

Je abonnement staat gekoppeld aan het opgegeven kenteken. Dit kenteken wordt geverifieerd door ons systeem, waardoor je automatisch toegang krijgt tot de wasstraat.

Autowassen

Je rijdt de wasstraat in en positioneert de auto zoals staat aangegeven. Wanneer de auto op de juiste positie staat, begint het wasprogramma vanzelf.