fbpx

Snel en met actief schuim!

Wasprogramma Gold

Ben je op zoek naar een wasprogramma dat echt alles aan kan, zelfs de meest vervuilde auto’s? Dan is ons Wasprogramma Gold precies wat je nodig hebt. Dit programma is ons effectiefste aanbod voor auto’s die dat beetje extra aandacht nodig hebben om weer te stralen.

Het begint allemaal met een hoge druk voorwas. Deze stap zorgt ervoor dat het grootste deel van het vuil en de grime van je auto wordt verwijderd, zelfs voordat we beginnen met het actieve schuim. Deze voorwas is krachtig en efficiënt, waardoor het een solide basis legt voor de rest van de reiniging.

Vervolgens komt het actieve schuim in actie. Dit schuim is speciaal ontwikkeld om diep in te werken op het vuil dat zich aan je auto heeft gehecht. Het weekt het vuil los, waardoor het makkelijk weggespoeld kan worden zonder de lak van je auto te beschadigen.

Een uniek voordeel van het Wasprogramma Gold is de velgenreiniging. We weten allemaal hoe moeilijk het kan zijn om velgen weer helemaal schoon te krijgen, vooral als ze bedekt zijn met remstof of wegenvuil. Ons programma neemt deze taak voor zijn rekening, zodat je velgen net zo glanzen als de rest van je auto.

Tot slot, maar zeker niet minder belangrijk, zorgen we voor een grondige droging en een vlekvrij naspoelen. Niemand wil na een wasbeurt wegrijden met vlekken of strepen op de auto. Ons naspoelen en drogen zorgen ervoor dat je auto niet alleen schoon is, maar ook perfect droog en vrij van vlekken.

De voordelen van het Wasprogramma Gold zijn duidelijk: een krachtige hoge druk voorwas om het meeste vuil te verwijderen, diep reinigend actief schuim, grondige velgenreiniging, en een afwerking met drogen en vlekvrij naspoelen. Dit maakt het Wasprogramma Gold de ideale keuze voor iedereen wiens auto net dat beetje extra zorg nodig heeft.

Dus, als je auto echt toe is aan een diepe reiniging, kies dan voor ons Wasprogramma Gold. Laat je auto weer schitteren en geniet van het gevoel van een echt schone auto. Kom langs en ervaar zelf het gouden verschil!

#3 Gold

Snel en met actief schuim!
13
50 per maand*
  • Hogedruk Voorwassen
  • Actief Schuim
  • Velgenreiniging
  • Drogen / Vlekvrij Naspoelen

Gemakkelijk Abonnementswassen

Registreren

Sluit een abonnement af bij Basic Wash, dit kan gemakkelijk via onze webshop. Zodra je abonnement is afgesloten kan je direct wassen.

Kenteken herkenning

Je abonnement staat gekoppeld aan het opgegeven kenteken. Dit kenteken wordt geverifieerd door ons systeem, waardoor je automatisch toegang krijgt tot de wasstraat.

Autowassen

Je rijdt de wasstraat in en positioneert de auto zoals staat aangegeven. Wanneer de auto op de juiste positie staat, begint het wasprogramma vanzelf.