fbpx

Het meest uitgebreid!

Wasprogramma Premium Plus

Zoek je naar de ultieme wasbeurt die je auto niet alleen onberispelijk schoonmaakt, maar ook voorziet van de best mogelijke bescherming? Dan is het Wasprogramma Premium Plus van Basic Wash je perfecte keuze. Dit is ons meest uitgebreide programma, ontworpen om je auto de beste zorg en bescherming te bieden die er is.

Met het Wasprogramma Premium Plus beginnen we met een grondige hoge druk voorwas. Deze stap zorgt ervoor dat het meeste oppervlaktevuil wordt verwijderd, waardoor de actieve schuimbehandeling die volgt nog effectiever is. Het legt de basis voor een diepere reiniging die je auto echt verdient.

Vervolgens komt de bodemwasser in actie. De onderkant van je auto krijgt vaak te maken met veel vuil en gruis, en onze bodemwasser zorgt ervoor dat deze hardnekkige viezigheid grondig wordt verwijderd. Dit zorgt niet alleen voor een schonere auto, maar helpt ook om corrosie en slijtage te voorkomen.

Na het bodemwassen brengen we actief schuim aan over je hele auto. Dit schuim is ontworpen om diep in te werken op het vuil, het los te weken en weg te spoelen. Het zorgt voor een grondige reiniging die verder gaat dan alleen het oppervlak, waardoor je auto er fantastisch uitziet.

Een van de highlights van het Wasprogramma Premium Plus is de HD polish behandeling. Deze stap is wat ons programma echt onderscheidt. De polish beschermlaag wordt zorgvuldig op de lak van je auto ingemasseerd, niet alleen om een ongeëvenaarde glans te geven, maar ook om je auto te voorzien van een extra sterke bescherming tegen vuil, UV-stralen en lichte krassen.

De velgenreiniging zorgt ervoor dat je velgen net zo schitteren als de rest van je auto. Onze velgenreiniging verwijdert vuil en remstof grondig, waardoor je velgen er weer als nieuw uitzien.

Afsluitend zorgen we voor een zorgvuldig drogen en een vlekvrij naspoelen. Dit garandeert dat je auto niet alleen schoon en beschermd is, maar ook vrij van vlekken of strepen, met een onberispelijke afwerking.

#1 Premium Plus

Het meest uitgebreid!
21
50 per maand*
  • HD Polish
  • Bodemwassen
  • Hogedruk Voorwassen
  • Actief Schuim
  • Velgenreiniging
  • Drogen / Vlekvrij Naspoelen

Gemakkelijk Abonnementswassen

Registreren

Sluit een abonnement af bij Basic Wash, dit kan gemakkelijk via onze webshop. Zodra je abonnement is afgesloten kan je direct wassen.

Kenteken herkenning

Je abonnement staat gekoppeld aan het opgegeven kenteken. Dit kenteken wordt geverifieerd door ons systeem, waardoor je automatisch toegang krijgt tot de wasstraat.

Autowassen

Je rijdt de wasstraat in en positioneert de auto zoals staat aangegeven. Wanneer de auto op de juiste positie staat, begint het wasprogramma vanzelf.