fbpx

Met wax bescherming!

Wasprogramma Premium

Zoek je het ultieme wasprogramma dat niet alleen zorgt voor een schitterend schone auto, maar ook langdurige bescherming biedt? Dan is ons Wasprogramma Premium precies wat je nodig hebt. Dit programma is het meest gekozen onder onze klanten, en dat is niet zonder reden. Met een combinatie van grondige reiniging en beschermende behandelingen zorgt dit programma ervoor dat je auto er niet alleen nu geweldig uitziet, maar ook beschermd is tegen toekomstig vuil.

Het Wasprogramma Premium start met een krachtige hoge druk voorwas. Deze eerste stap verwijdert het grootste deel van het oppervlaktevuil, waardoor de volgende reinigingsprocessen nog effectiever zijn. Het is de perfecte voorbereiding voor de diepe reiniging die volgt.

Na de voorwas wordt de bodem van je auto zorgvuldig gewassen. Deze stap is cruciaal, want de onderkant van je auto verzamelt een hoop vuil en gruis dat, als het niet wordt aangepakt, schade kan veroorzaken. Het bodemwassen zorgt ervoor dat ook deze vaak vergeten plek grondig schoon wordt gemaakt.

Vervolgens wordt je auto bedekt met actief schuim. Dit schuim dringt door tot in de kleinste hoekjes en kiertjes, waardoor al het vastzittende vuil wordt losgeweekt en verwijderd. Het zorgt voor een diepe reiniging die verder gaat dan alleen het oppervlak.

De velgenreiniging is een ander belangrijk onderdeel van het Wasprogramma Premium. Schone velgen maken het uiterlijk van je auto compleet, en ons programma zorgt ervoor dat je velgen net zo blinken als de rest van de auto.

Een speciale toevoeging aan dit programma is de wax behandeling. Deze behandeling zorgt niet alleen voor een extra glans, maar legt ook een beschermende laag over je auto. Deze waxlaag beschermt tegen vuil, zout, UV-stralen, en lichte krasjes, waardoor je auto langer schoon blijft en beschermd is tegen de elementen.

Tot slot zorgen we voor een grondige droging en een vlekvrij naspoelen. Zo weet je zeker dat je auto niet alleen schoon en beschermd is, maar ook volledig droog en vrij van vlekken of strepen.

 

#2 Premium

Met wax bescherming!
17
50 per maand*
  • Wax Behandeling
  • Bodemwassen
  • Hogedruk Voorwassen
  • Actief Schuim
  • Velgenreiniging
  • Drogen / Vlekvrij Naspoelen
Meest gekozen!

Gemakkelijk Abonnementswassen

Registreren

Sluit een abonnement af bij Basic Wash, dit kan gemakkelijk via onze webshop. Zodra je abonnement is afgesloten kan je direct wassen.

Kenteken herkenning

Je abonnement staat gekoppeld aan het opgegeven kenteken. Dit kenteken wordt geverifieerd door ons systeem, waardoor je automatisch toegang krijgt tot de wasstraat.

Autowassen

Je rijdt de wasstraat in en positioneert de auto zoals staat aangegeven. Wanneer de auto op de juiste positie staat, begint het wasprogramma vanzelf.