fbpx

Zo werkt kentekenwassen bij Basic Wash

Kies je abonnement

Kies een abonnement in onze webshop, vul je gegevens in en betaal jouw eerste periode.

Kom naar onze locatie

Kies een van onze locaties om te wassen. Stel je op voor de wasstraat, klap je spiegels in en verwijder je antenne.

Kenteken herkenning

Rij door tot aan de slagboom of de machine. Onze camera herkent automatisch jouw kenteken en zet het juiste programma klaar in de machine.

Autowassen

Zodra de positie indicator op de machine "STOP" aangeeft, sta je op de juiste positie. Zet je auto op de handrem en leun lekker achterover. Jouw wasbeurt zal binnen 5 seconden starten.

Communicatie op onze locaties

Op de Basic Wash locaties communiceren wij de status van de machine door middel van de lampen die in de washal hangen. Zo kan jij van afstand direct zien of er op dat moment wordt gewassen of dat de washal vrij is. Mocht er een storing zijn, dan kunnen wij deze in de meeste gevallen telefonisch verhelpen en kan jij direct wassen.

Veelgestelde vragen

Algemeen

De brancheorganisatie BOVAG adviseert de consument om maandelijks de auto te wassen. Onze experts raden je aan om elke twee weken een Basic Wash locatie te bezoeken. Zo voorkom je diepgeworteld vuil op de lak en houdt jij de waarde van je auto hoog! 

Je vermijdt het grootste risico op lakschade door bij ons te komen wassen. Het wegspoelen van bijvoorbeeld pekel, zand en vogelpoep houdt jouw auto in topconditie. Daarnaast zorgen wij samen met jou voor een probleem- en risicoloze wasbeurt. Hoe? 

  • Jij helpt mee door zorgvuldig de instructies en aanwijzingen te volgen, vooraf de antenne te verwijderen van het dak en de motor af te zetten tijdens het wassen.
  • Wij regelen de rest, door onder andere het gebruik van hoogwaardige wasmiddelen, foam- en textielborstels om krassen te voorkomen en intensief onderhoud om de kwaliteit van de wasinstallatie hoog te houden. 
Kom dus met een gerust hart naar een van onze Basic Wash locaties voor een risicoloze wasbeurt! Sluit hier gemakkelijk jouw abonnement af!

Jouw voertuig is geschikt voor onze locaties, als het:

  • Vier wielen en een dichte carrosserie heeft;
  • De maximum-afmetingen van de locaties niet overschrijdt (zie onze locatiepagina voor meer informatie of doe de kentekencheck
  • Geen loszittende of niet originele onderdelen heeft (zoals o.a. een imperiaal, fietsendrager, antenne, bumper, spoiler, siertrips, stootlijsten en schijnwerpers)
      Twijfel je? Vraag het onze medewerkers op locatie of neem hier contact op met de klantenservice!
Vanaf de aankomst bij de Basic Wash locatie zal de wasbeurt als volgt verlopen:
  1. Opstellen: Na het inklappen van de spiegels en het weghalen van de antenne stel je de auto op voor de inrit; 
  2. Doorrijden: Je verkrijgt automatisch toegang tot de wasstraat op basis van je kenteken;  
  3. Positioneren: Stel de auto juist op en blijf rustig zitten tijdens het wassen; 
  4. Wassen: Ervaar zelf hoeveel tijd en geld je bespaart. 

De betaling van jouw abonnement verloopt via een maandelijkse of jaarlijkse automatische incasso. Bij de andere faciliteiten op de Basic Wash locaties kun je gemakkelijk betalen via de contactloze betaalterminals. 

Wij helpen je graag om een juiste afhandeling te volgen! Leg het voorval zo goed mogelijk vast op basis van de aanwezige feiten. Stel ons op de hoogte en wij doen ons best om samen zo snel mogelijk tot een oplossing te komen!

Klik hier om contact met ons op te nemen. 

Onze locaties

Kijk hier voor de actuele openingstijden van jouw Basic Wash locatie. 

Kijk hier voor de afmetingen die van toepassing zijn op jouw Basic Wash locatie. 

De Basic Wash locaties zijn onafhankelijk van de bandenmaat. Hier is bij de Basic Wash locaties dus geen limiet voor opgesteld. 

Dat kan je gemakkelijk controleren via onze kentekencheck.

Onze machines hebben een ingebouwde vorstbeveiliging om de machines en jouw auto tegen vorstschade te beschermen. Je herkent de vorstbeveiliging aan de blauwe lampen in de washal. Op dat moment kan er dan helaas niet worden gewassen, we adviseren je op een later moment terug te komen.

Het beste is om ons direct te bellen. In bijna alle gevallen kunnen wij je van afstand helpen, de machine resetten en een nieuwe wasbeurt voor je opstarten.

Abonnement informatie

Om een abonnement bij Basic Wash af te sluiten, kun je de volgende stappen voltooien:

#1 Ga naar www.basicwash.nl/webshop;

#2 Kies het best passende abonnement voor jouw kenteken;

#3 Laat je gegevens achter in het aanmeldformulier en kom direct naar een van onze Basic Wash locaties!

 

Klik hier om je abonnement af te sluiten!

 

Basic Wash biedt verschillende abonnementen aan om aan jouw behoeften te kunnen voldoen. Via onze website www.basicwash.nl vind je hier alle benodigde informatie over. Klik hier om daar heen te gaan. 

Benieuwd naar ons zakelijke aanbod? Neem daar dan ook snel een kijkje!

Alle voorwaarden die op jouw abonnement van toepassing zijn, kun je vinden via de onderstaande link. Zo kom je nooit voor verassingen te staan!

 

Klik hier om naar de abonnementsvoorwaarden te gaan. 

Bij Basic Wash hanteren wij een ‘Fair Use Policy’. Dit betekent dat je met een abonnement maximaal 3 keer zoveel mag komen wassen als het gemiddeld aantal in die maand. Zo kunnen wij iedereen de mogelijkheid bieden om in een schone auto te rijden! 

Ter indicatie: vorige maand was het ‘Fair Use Policy’-limiet 10 wasbeurten per maand.  

Een abonnement sluit je af met een Ideal betaling. Daarmee geef je tegelijkertijd een machtiging af om het abonnementsgeld maandelijks te incasseren. Na jouw eerste Ideal betaling hoef je dus niks meer te doen.

Het systeem blokkeert dan automatisch jouw abonnement en je kan ook geen nieuw abonnement meer afsluiten.

Klantportaal

Ons Klantportaal biedt jou een gebruiksvriendelijke omgeving bij je Basic Wash abonnement. In deze omgeving beheer je zelf de gegevens van je abonnement, krijg je inzicht in je besparingen door je bezoeken en nog veel meer! 

Log hier in en ervaar het zelf!

Het wijzigen van je persoonsgegevens kun je zelf regelen in het klantportaal. Voor het aanpassen van je kenteken of je bankrekeningnummer kun je ons aan het werk zetten. 

Klik hier om contact met ons op te nemen. 

Het inzien of ophalen van jouw facturen is snel en simpel te regelen. Log hiervoor in op jouw Klantportaal, zoek de juiste factuur en download het PDF-bestand. 

Log hier in om jouw factuur te regelen!

Bij een mislukte betaling zullen wij jou op de hoogte brengen via je mail. Deze mail bevat  direct een betaalverzoek om aan de achterstallige betaling te kunnen voldoen. Na verwerking kun jij je abonnement weer opnieuw afsluiten. Hierna ben jij weer van harte welkom bij een van onze Basic Wash locaties! 

Het wijzigen van je kenteken is maximaal 3 keer mogelijk, in een tijdsperiode van een jaar. 

Regel het gemakkelijk door hier contact met ons op te nemen.